Az ARS Football Brazil gárdájával tartott közös edzést a Nyíregyháza Spartacus. A közös játék során a mieink kezdtek jobban, Novák passza után Nemes lövését fogta bravúrral a kapus. A 8. percben Nemes beadása után Zamostny Balázs fejelt a jobb felső sarokba, 1-0.

A 15. percben megduplázta előnyét a Spartacus. Neme indította jól Zamostnyt, utóbbi pontos beadása után Vass Patrik lőtt a kapuba, 2-0. Novák vett át szépen egy hosszú indítást, majd ballal lőtt, nagyot védett a kapus. A félidő felénél Paku lövése pattant szögletre, a sarokrúgás után Novák fejelt mellé. A 30. percben a jól játszó Zamostny Balázs elé került a labda a 16-os vonalánál, és kapásból a hálóba bombázott, 3-0. A 36. percben egy szép támadás végén Vass P. adta b a labdát, Novák Csanád pedig a kapuba fejelt, 4-0.

A második félidőre komplett sort cserélt a Szpari, több saját nevelésű fiatal lépett pályára, többen debütáltak az első csapatban.  A második játékrészből  40 másodperc telt el, amikor Csörgő Raul fektette el a kapust, és a kapuba gurított, 5-0. Az 55. percben egy beadás után Kölcsi Attila érkezett jól, megszerezve a hatodik gólt.  A 78. percben jött az újabb gól, egy remek összjáték után Banyoi Andrei lőtte ki az alsó sarkot, 7-0. A 87. perc Dencs Ákos bombázott a kapuba, majd egy megpattanó után Victor szépített, beállítva a 8-1-es végeredményt. 

Nyíregyháza Spartacus – ARS Football Brazil 8-1 (4-0)

Nyíregyháza: 1.félidő: Fejér – Kilyén, Szokol, Herczku, Jánvári, Nemes, Szabó, Paku, Vass P., Zamostny, Novák

2. félidő: Menczeles – Kardos, Nagy D, Galambos, Smied, Sigér,Panyi(Dencs),  Pócsik, Banyoi, Csörgő, Kölcsi(Sógor)

Szergej Pacaj vezetőedző: - Az első félidőben próbáltunk az elejétől letámadni, és szép gólokat lőttünk. Fordulás után jöttek a fiatalok, akik jó teljesítményt nyújtottak. 

Vissza