A Vasas ellen lépünk pályára a hétvégén a MOL Magyar Kupában. A fővárosiakat Pintér Attila személyében új vezetőedző irányítja szombaton. 

- Az új edző mindig új impulzust ad a csapatoknak, ezért egy nagyon motivált Vasasra számítok. Mi viszont magunkra fókuszálunk, és szeretnénk továbbjutni. Fontosnak tartjuk a kupaszereplést, komolyan is vesszük. Egy éve a két gárda között nagy verseny volt a feljutásért, és mi kerültünk ki győztesen, valamint a kupában is a négy közé jutottunk, ahol fantasztikus hangulatú meccseket vívtunk. Szeretnénk ezt megismételni - mondta Tímár Krisztián vezetőedző.

A találkozó testvérharcot is hozhat, a Szpari kapusának, Tóth Balázsnak a testvére az angyalföldiek támadója, Tóth Milán, így nem kizárt, hogy a meccs során többször is szembe kerülnek egymással. 

A mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik. Szurkolóink számára – online vásárlás esetén – a jegyárak a következők:

Felnőtt: 1.500Ft
Diák/nyugdíjas: 1.500Ft

Kérjük szurkolóinkat, hogy a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében jegyeiket elővételben vásárolják meg! Abban az esetben, ha elővételben nem fogy el az összes vendégjegy, úgy a mérkőzés napján – 2024. szeptember 14-én, szombaton – a helyszínen is lehet belépőt vásárolni! A vendégszektorok 15 órakor nyitnak.

A BRFK XIII. ker. Rendőrkapitányság a vendégszurkolók számára biztosítja a Csizma utcai és a Frangepán utcai lezárt részen a szervezett parkolást és a gépkocsik felügyeletét.

Vissza