A mérkőzés nagy részében a gyulaiak térfelén folyt a játék akik nagyon célratörő játékkal két gólt is tudtak szerezni - hathatós hazai segítséggel. Az első félidő végén egy szélen felépített támadás végén szépített a Szpari Zsigó Dalma révén.  A második játékrészben még nagyobb nyomást helyeztek a mieink a vendégekre, de az utolsó passzoknál rendre hibázott a nyíregyházi csapat. Ez megbosszulta magát, mert egy pontatlanul középre passzolt labdából újabb gólt szerzett a Gyula, majd egy hosszan előrevágott indítás után le is zárta a mérkőzést.

Nyíregyháza Spartacus U16 Leány - Gyulai Amazonok 1-4 (1-2)

Nyíregyháza: Czvik-Nagy D Bartha B (Tóth V) Veres A Pekk L (Szalontai R)-Moravszki H(Dalanics) Brekovszki J (Szalontai H)-Kocsis K Tóth P Zsigó D- Jeney A

Edző: Sándor Dávid, Nagy Panna

Szakágvezető: Sánta Tibor

Gólszerző: Zsigó D

Sánta Tibor: - Mezőnyben sikerült ellenfelünk fölé kerekedni és sokszor a védelmük mögé kerültünk, amiért nagy dicséret illeti a lányokat, azonban a lehetőségeinknél, helyzeteinknél sorra rossz döntést hoztunk. Az ellenfelünk cél focija eredményesnek bizonyult, és megérdemelten nyerték meg a mérkőzést!

Vissza