Két játékossal erősített a Nyíregyháza Spartacus. Kesztyűs Barna az élvonalbeli Pakstól érkezett egy évre kölcsönbe. A 23 éves középpályás ma átvehette a Szpari mezét Dr. Elbert Gábor sportszakmai ügyvezetőtől.

- Nagyon örültem a Nyíregyháza megkeresésének! Pakson kevesebb lehetőséget kaptam az elmúlt idényben, szeretnék többet játszani.  Nagyon szimpatikus volt a Szpari vezetése által felvázolt terv, ráadásul nagyon kitartóak voltak, éreztem, hogy szeretnének megszerezni,  és igent mondtam. Csak a távolság miatt volt nehéz döntés, eddig csak Pakson futballoztam, így furcsa lesz a váltás, de nagyon várom. Nyíregyháza megérdemel egy NB-I-es csapatot, és a szakmai stáb és a keret is alkalmas arra, hogy ezt a célt elérje a klub, ennek pedig szeretnék én is részese lenni – mondta a labdarúgó.

Szintén megállapodott a Nyíregyháza Spartacus Kelemen Dáviddal is. A 25 éves védő korábban az MTK, a Paks, és a Hapoel Tel Aviv labdarúgója volt, és több korosztályos válogatottban is szerepelt. Három évre szóló szerződést kötött a Szparival.

- Boldog vagyok, hogy a Nyíregyházával megegyeztünk. A csapatnál megújult a szakmai stáb, egy nagy hagyományokkal rendelkező klub, ahol sok ismerős is van, így nem volt nehéz a döntés. Komoly célokért szeretnék játszani, és a Szparinál komoly célok vannak – mondta Kelemen Dávid.

Mindkét játékos a délutáni edzésen már a kerettel készül. 

Vissza