Folyamatosan zajlanak a tárgyalások az átigazolási időszak utolsó óráiban. Klubunk vezetése is egyeztet, és ma eldőlt, hogy Kesztyűs Barna távozik.

- Az elmúlt napokban jött egy megkeresés a Honvéd részéről, hogy szeretnék szerződtetni középpályásunkat. Barnával egyeztettünk, és tudtam, hogy kislányai és párja távolléte miatt folyamatosan komoly áldozatokat hoz, ezért rá bíztam a döntést. Végül úgy határozott, hogy a fővárosba igazol. Nagyon hálásak vagyunk neki, amiért több mint egy éve igent mondott, oroszlánrészt vállalt abból, hogy hosszú idő után újra NB-I-es csapata legyen Nyíregyházának. Szeretnénk neki megköszönni az elmúlt esztendőt, és további sok sikert kívánunk – mondta Fekete Tivadar, a Nyíregyháza Spartacus sportigazgatója.

A Honvéd meghatározott átigazolási díj ellenében szerződtette klubunktól Kesztyűs Barnát.

- Nem volt egyszerű döntés, különösen, hogy az átigazolási időszak utolsó pillanatában érkezett az ajánlat, így gyorsan határoznom kellett. A Honvédban játszottam korábban, az ország egyik legnagyobb klubja, és sokat számított, hogy a családomhoz így sokkal közelebb lehetek. Köszönöm az elmúlt több mint egy évet, melyet Nyíregyházán tölthettem, szép sikereket értünk el, és örülök, hogy részese lehettem annak, hogy a Spartacust ismét visszaraktuk a futball térképére. Szurkolok a fiúknak a jövőben is, és köszönöm a klub vezetésének az átigazoláshoz való korrekt hozzáállást – tette hozzá Kesztyűs Barna.

Barnának jó egészséget és további sok sikert kívánunk!

További hír még, hogy a nyáron érkező Horváth Kevin - akivel hosszú távra tervezünk - további fejlődése, és a minél több játékperc szerzése érdekében az NB-II-es Mezőkövesdhez kerül kölcsönbe.

Vissza