Kecskeméten folytatta a bajnokságot U16-os leány együttesünk. A mérkőzés rögtön Szpari helyzettel kezdődött és oda szegezték a lányok a hazaiakat a saját kapujuk elé, de a helyzetek sorra kimaradtak. Nem úgy a másik oldalon, a hazaiak első nagy helyzetüket azonnal gólra is váltották a 39. percben Papp Lilla révén, így 1-0-val fordultak a csapatok. Küzdöttek a lányok az egyenlítésért, ami a mérkőzés vége előtt sikerült is: egy szöglet után Zsigó Dalma érkezett jól a 75. percben. De nem volt vége a mérkőzésnek, a hazaiak egy labdaszerzés után újra megszerezték a vezetést, majd el is döntötték azt a hosszabbításban, így 3-1-es vereséget szenvedtek az U16-os lányaink.

Kecskeméti LC leány U16 - Nyíregyháza Spartacus FC leány U16 3-1 (1-0)

Nyíregyháza: Pekk Lili, Bartha Bia,(Nagy Dorka), Huszár Hanna, Veres Anna, Pekk Luca,(Barna Réka), Moravszki Hanna, Linzenbold Dorina, Brekovszki Julianna, Benkő Kira, Szalanics Dóra, Zsigó Dalma.

Gól: Zsigó Dalma

Edző: Sándor Dávid

Sándor Dávid: - Nem tudok haragudni a lányokra, nagy egyéni hibák előzték meg a kapott góljainkat, de hiszünk a filozófiánkban, és a képzésen van a hangsúly, még ha ez hibákkal is jár. Tanulnunk kell ezekből a hibákból, és erősebben visszatérni!

Vissza