Pár hónapja még edzőmérkőzést játszott Miskolcon a Nyíregyháza Spartacus, és nyert az akkor még élvonalbeli borsodiak ellen. Szerdán NB-II-es bajnokin találkozik a két együttes. Nem kérdéses, az idei szezon legjobban várt találkozóját rendezik 18 órától. 

- Az egyik legfontosabb mérkőzés lesz a szezon során a szerdai találkozó. Tudjuk mit jelent ez a meccs a szurkolóknak, nem egy átlagos bajnoki vár a csapatokra, de előbb utóbb minden olyan gárdával kell találkoznunk, akik szintén a feljutást tűzték ki célul. Hétfőn még elemeztük az Ajka elleni mérkőzést, de attól kezdve csak a DVTK elleni összecsapásra koncentrálunk. Mindkét csapattól harcos játékot várok, legutóbb a védekezésünk stabil volt, és a helyzeteinket jó hatékonysággal értékesítettük, erre most is szükség lesz. Természetesen szeretnénk idegenben is megszerezni a három pontot, ezért utazunk Miskolcra – mondta Szergej Pacaj vezetőedző.

A Szpari veretlenül vezeti a tabellát, a DVTK pedig a hatodik helyen áll. Hét meccsből háromszor győztek, háromszor játszottak döntetlent, és a Szolnoktól vereséget szenvedtek. A szerdai meccs pikantériáját adja, hogy mindkét gárdában vannak olyanok, akik a másik együttesben is szerepeltek. Szerdán várhatóan remek hangulat várja majd az együtteseket, Nyíregyházáról is sokan tervezik az indulást. A derbi élőben az alábbi linken nézhető majd streamen: https://www.youtube.com/watch?v=dqKX30l2X98

 

Vissza