Nincs könnyű helyzetben a Nyíregyháza Spartacus szakmai stábja. 11 nap alatt négy mérkőzést is játszott a csapat, és - ha a rendes játékidőt nézzük a kupameccsen is - mind a négy találkozón veretlen maradt. A sok meccs azonban áldozatokkal is járt. A koronavírussal megfertőződött labdarúgók mellett volt aki megsérült, volt aki a sárga lapok miatt hiányzott. 

- A szerdai bajnokin a védelem tengelyéből kiesett a sérült Jánvári Gábor, az eltiltott Papucsek Barna. Utóbbira a Gyirmót ellen már számíthatok, Jánvári Gábor pedig a válogatott mérkőzések miatti szünet után térhet vissza. Jól jön majd a bajnoki szünet, a Szolnok ellen az első félidőben nagyon érződött a játékosokon a fáradtság, tompák voltak. De előre kell tekintenünk, az őszi hajrára pedig kiegyenesedünk!  Hamed Yasin kardiológiai vizsgálatokon vesz részt, ami a karantén után kötelező. Ha minden rendben lesz, elkezdheti az edzéseket. Galambos Ádám már a többiekkel készül, ő is szerzi vissza az erejét - mondta Gálhidi György vezetőedző.  

Fadgyas Tamás is rövidesen elkezdheti a munkát, Sinanovic Sinan pedig túl van a nehezén a rehabilitációt illetően, de ő leghamarabb tavasszal játszhat. A Gyirmót ellen tévés meccset játszik vasárnap a Szpari, és az is eldőlt, hogy november 25-én a Vasas elleni idegenbeli mérkőzésünket is közvetíti az M4 Sport.      

Vissza