Legutóbb a SZEOL ellen sok helyzetet dolgozott ki a Nyíregyháza, és végig irányította a mérkőzést, mégis sokáig kellett várni a vezető találatra. A csapat végül 1-0-ra győzött, ezzel egy rossz sorozat szakadt meg. A Szpari vasárnap Cigándon lép pályára.

- Újabb nagyon fontos mérkőzés következik. Egy 9 pontos tervet állítottam a csapat elé, ebből három van meg, most jön a következő lépcsőfok. A tabella alapján könnyűnek ígérkezik a találkozó, és remélem azzá tudjuk tenni, de biztos vagyok abban, hogy a Cigánd kettőzött erővel készül ellenünk és mivel a kiesés elől menekül, így mindent megtesznek majd a siker érdekében. Új stadionban, jó gyepszőnyegen játszhatunk, remélem ez kedvez majd nekünk - mondta Véber György vezetőedző.

A keretből többen is kisebb sérüléssel bajlódtak a hét elején, de Rezes, Szokol és Pálinkás is edzett a héten, és mivel eltiltott sincs, így bő keret áll Véber György rendelkezésére. Ur László nyáron épp Cigándról tért vissza a Szparihoz, így jól ismeri a hétvégi ellenfelet.

- Közel három évet töltöttem Cigándon, ahol nagyon sok nyíregyházi játékos van még mindig a keretben. Egy játszó csapat, ez korábban is jellemző volt az együttesre. Nagy küzdelemre számítok, de számunkra kötelező a győzelem. Az biztos, hogy furcsa lesz pályára lépni, de mivel nyíregyházi vagyok, számomra a Szpari a legfontosabb – mondta Ur László játékos.

A Szpari a 11., a Cigánd a 18. helyen áll a tabellán, de a házigazda sincs rossz formában, legutóbb győztek a Siófok ellen idegenben. A cigándi pályát a közelmúltban teljesen felújították, így vasárnap ideális körülmények fogadhatják a csapatokat.  

Vissza