Sorsdöntő mérkőzést játszik vasárnap a Nyíregyháza Spartacus. Az NB-II-es osztályozó visszavágóján a Practical Veszprém lesz az ellenfél 17.30-tól. A meccset a Várkerti Stadionban rendezik.

- Egy bajnokcsapattal játszottunk az első meccsen, ennek minden pozitív lélektani hatásával a részükről. Sok technikai hiba tarkította azt a találkozót, idegesen játszottunk. Főleg a támadó harmadban voltak rossz döntések, így pedig nem lehet meccset nyerni. Keveset vállalkoztunk, megbeszéltük, hogy többet kell kapura lőnünk, ha olyan pozícióban vagyunk, bátran vállaljuk el. Volt 4-5 ilyen szituáció, és mindig tovább passzoltuk, lövés nélkül nem fogunk gólt szerezni. Bízunk abban, hogy jobb egyéni játékkal megnyerjük a visszavágót. Ha egyénileg technikailag és mentálisan fejlődünk, akkor a csapat is előre fog lépni, és nyerünk, de ahhoz jobb teljesítmény kell mint amilyen legutóbb volt – mondta Lengyel Roland vezetőedző.

A mieinknél a sérült Novák Csanád és az eltiltott Sigér Ákos nem játszhat. Az első meccsen mindkét csapatnak voltak helyzetei, gól azonban nem született.

- Bizonyítottuk, hogy nem véletlenül lettünk bajnokok, és azt is, hogy helyünk lenne magasabb osztályban. Több helyzetünk volt, eldönthettük volna a meccset, sajnos nem sikerült. Nyitott a párharc, a visszavágón mindent megteszünk, hogy mi jöjjünk ki belőle sikeresen – mondta Pető Tamás, a veszprémiek vezetőedzője.

A visszavágót az M4 Sport élőben közvetíti. A találkozó a szurkolók számára ingyenes.

Vissza