Azt szokták mondani, mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Márpedig ha a tabellára nézünk az NB-II-ben, az utolsó helyen álló III. Kerület ellen a Szpari számít esélyesnek. A fővárosiak viszont az életben maradásért küzdenek, bár már nem saját kezükben van a sorsuk, de így is nyerniük kellene, hogy maradjon reményük a bennmaradásra. A Szpari viszont saját játékára igyekszik csak koncentrálni, és szeretné szépen befejezni a szezont.

Ősszel 1-0-ra a Spartacus nyert Zamostny Balázs góljával. Azóta Kemenes Szabolcs vezetőedző helyét Pintér Attila vette át a Kerületnél, legutóbb viszont nagy pofonba szaladtak bele a Győr ellen, így utolsó hazai meccsükön ezért is szeretnének javítani. 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik. A felnőtt belépő 1300 Ft, a diák/nyugdíjas 600 Ft. 6 éves kor alatt ingyenes a belépés.Kapunyitás: 16:00. Információink szerint élő stream közvetítés nem lesz. A vendég szurkolók a Hévízi úti uszoda recepcióján tudnak belépőjegyet vásárolni kapunyitást követően 16:00 órától. 

Vissza