Kecskeméten lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U15-ös együttese. Az első félidőben jobban játszottak a mieink, és a 23 percben bal oldali beadás után Varga Balázs 13 méterről nagy erővel pontoson lőtt. A 37 percben szép összjáték után érkezett a labda Garda Dominikhez, aki remekül passzolt Oláh Benjáminhoz, utóbbi higgadt átvétel után kilőtte a hosszú sarkot, 0-2.  Az első félidőben még egy szabadrúgásból Oláh Benjámin a kapufát találta el. A 44. percben szépített a Kecskemét, majd a 65 percben Czimer-Nyitrai Ádám nagyszerű indítása után Oláh Benjámint rántották le, büntető! A tizenegyest Varga Balázs értékesítette, beállítva a végeredményt. 

KTE - Nyíregyháza Spartacus U 15 1-3 (0-2)

Nyíregyháza: Szondi Levente, Horváth Tamás, Lestál Szilárd, Spisák Bence, Forgó Tamás, Juhász Zsolt (Chrien Balázs 70.,), Szegedi Máté, Garda Dominik (Czimer-Nyitrai Ádám 56.,), Oláh Benjámin (Karácsony József 70.,), Máthé Milán (Cseh Norbert 48.,), Varga Balázs

Csernyijenko Ruszlán vezetőedző: - Az első félidőben a mi akaratunk érvényesült a pályán, folyamatos nyomás alatt tudtunk tartani az ellenfelet, magasan védekeztünk. Két gólt szereztünk és volt még két gólszerzési lehetőségünk. Az ellenfél egy átlövéssel veszélyeztetett, de Szondi Levente bravúrral kitolta szögletre a labdát. Sajnos nem koncentráltunk eléggé és az ellenfél kihasználta a hibánkat, így tudtak szépíteni. A második félidő 15. percétől tudtuk stabilizálni a játékunkat, és a harmadik szerzett gólunk után fölényben játszottunk.  Összességében végig fegyelmezetten játszottunk, a játék és a teremtett helyzetek alapján tejesen megérdemelten nyert a csapat. Gratulálok a fiúknak, csapatmunka volt, és köszönöm nekik ezt a hétvégi ajándékot! 

Vissza