A 29. forduló mérkőzését játszotta a Nyír-Wetland Megyei I. osztályban a Nyíregyháza Spartacus II. a Nyírgyulaj vendégeként. A mieink remekül kezdtek, Oláh Benjámin pedig folytatta jó sorozatát. Az elmúlt két meccsen duplázott, most pedig egy félidő alatt mesterhármasig jutott! Már az első percben eredményes volt, a 27. percben pedig már háromnál tartott. Fordulás után Sógor Csaba és Heidrich Marcos is betalált, mindketten első góljukat szerezték a megyei I. osztályban. A Spartacus magabiztosan, 5-0-ra győzött.  

Nyírgyulaj KSE - Nyíregyháza Spartacus II. 0-5 (0-3)

Nyírgyulaj: Szegedi - Bégányi, Kovács, Tóth(Sárga), Ács(Kiss), Szabó(Orosz), Haburcsák, Vass, Bagi, Nagy(Domokos) Kerekes

vezetőedző: Lukács Tibor

Nyíregyháza: Szondi - Kardos, Szűcs, Tagai, Gönczör, Hunyadi(Heidrich), Szabó B., Sztankó, Sógor, Pataki(Kiss), Oláh(Dencs)

vezetőedző: Huszák Géza

Lukács Tibor: – Nem sikerült szépen búcsúzni a hazai pályától. A vendégek hamar megnyugtató előnybe kerültek, utána megpróbáltunk tisztességesen helyt állni, amely többé-kevésbé sikerült. Sok sikert a Szparinak az osztályzóra és az NB III-ra!

Huszák Géza: – Jól kezdtük a mérkőzést, megérdemelten nyertünk a nagy melegben. 

Vissza