Szerződést hosszabbítottunk Nagy Barnabással! A bal oldali védő tavaly érkezett hozzánk az MTK-tól, és alapember volt a bajnokságot nyerő csapatban. Az előző idényben közel 3000 percet játszott, 32 bajnoki mellett 5 kupameccsen lépett pályára, és öt gólpasszt is adott.

- Nagyon jó érzés, hogy elégedettek voltak a teljesítményemmel. Részemről nem volt kérdés, hogy hosszabbítok, és örülök, hogy újra az élvonalban futballozhatok. Szeretnék az NB-I-ben is meghatározó játékosa lenni a csapatnak, és bízom benne, hogy sikeres szezon vár ránk - mondta Nagy Barnabás.

Nagy Barnabás a hétvégi ETO elleni mérkőzésen is remek teljesítményt nyújtott. A korábbi utánpótlás válogatott védő szerződését két évvel meghosszabbítottuk. Fekete Tivadar sportigazgató érkezésekor az első igazolások egyike volt.

- Az elmúlt hetekhez hasonlóan egy olyan játékossal hosszabbítottunk szerződést, aki az egyik értékünk. Barninak nagy része volt a feljutásban, meghatározó tagja volt a bajnokcsapatnak, így szerettük volna megtartani. 23 éves kora ellenére rengeteg tapasztalattal rendelkezik, nagy munkabírású labdarúgó. Bár voltak más csapatoktól megkeresései, örülök, hogy számára sem volt kérdés, hogy marad Nyíregyházán - mondta Fekete Tivadar sportigazgató.

Vissza