Már látszik a fény az alagút végén! Hleba Tamás nagy tervekkel érkezett nyáron Nyíregyházára, a középpályás azonban eddig még nem léphetett pályára.

Egy közlekedési baleset során sérül meg a válla, melyet meg is kellett operálni, kedden pedig újabb műtéten esett át.

- Még nyáron egy fémet építettek be, és miután szépen gyógyult a vállam, kedden ezt eltávolították. Az első operációt helyi érzéstelenítéssel végezték, tegnap viszont egy rövid altatás után vették ki a lemezt. Szerencsére minden rendben zajlott, így estére már haza is engedtek – mondta megkönnyebbülten a középpályás.

A labdarúgó ott van a társakkal a mérkőzéseken, de egyelőre csak a lelátóról nézhette a többieket. Nehezen viselte az elmúlt heteket, de már előre tekint.

- Rossz kintről nézni a meccseket, szívesebben lennék a pályán. Persze nem tétlenséggel teltek az elmúlt hetek, edzettem, végeztem az előírt gyakorlatokat, de meg kellett várni a teljes értékű munkával a lemez kivételét. Szerencsére ezen túl vagyok, már csak előre tekintek, és remélem rövidesen bemutatkozhatok a Szpariban – tette hozzá a játékos.

Hleba Tamás nem egyedül nézte a legutóbbi kupameccset, Papucsek Barna is ott ült mellette Balmazújvárosban a lelátón. A belső védő térdszalagja – mely egy ütközést követő esés miatt sérült meg - szépen javul, rehabilitációs edzéseket végez, és lassan ő is tervezheti a visszatérést!

Vissza