A Kemecsét fogadta a Nyír-Wetland megyei I. osztályban a Nyíregyháza Spartacus második csapata.

A mérkőzés pikantériáját adta, hogy a vendégeknél több olyan játékos is pályára lépett, aki a Bozsik Akadémián vagy a női szakágnál edző, illetve nyíregyházi nevelés. A "tanítványok" kezdtek jobban, Sztankó a kapufát találta el, majd a 17. percben Torkos Máté megszerezte a vezetést. Két perc múlva Tagai András duplázta meg az előnyt, majd büntetőt rúghatott a Szpari, de Bartáh bravúrral hárította Torkos 11-esét. Újabb nagy hazai helyzet maradt ki, a hajrában pedig büntetőből szépített a Kemecse, Madzin István értékesítette a 11-est. Fordulás után pontosabban játszott a Nyíregyháza, és sok helyzetet alakított ki.

Torkos Máté kétszer is betalált, majd Magyar Gábor volt eredményes. Torkos negyedik gólját is meglőtte, a végeredményt pedig Sztankó Dávid 35 méteres lövéssel állította be, a Szpari II 7-1-re nyert, kilenc meccsen kilencedik sikerét aratva! 

Nyíregyháza Spartacus II - Kemecse 7-1 (2-1)

Nyíregyháza: Talián - Magyar(Kölcsi), Herczku (Kecskeméti), Szűcs, Tagai, Nagy G., Sztankó, Pataki(Panyi), Rácin(Kardos), Gönczör(Nagy D.), Torkos 

vezetőedző: Huszák Géza

Kemecse: Baráth - Sándor, Hokk Á.(Mészáros M.), Hokk B.(Bárdos), Madzin, Csáki, Kovács, Hadházi, Majoros(Mészáros G.), Szilágyi(Jeszenszky), Ádám (Ács)

edző: Resán Attila 

Huszák Géza: - A második félidei játékkal elégedett vagyok, ekkor már fegyelmezettebben futballoztunk. Egy nagyon sportszerű ellenfelet győztünk le, további sok sikert kívánok a Kemecsének!

Vissza