A 8. fordulót rendezték a Megyei II. osztály Pannónia csoportjában. A Nyíregyháza Spartacus II. a Biri ellen lépett pályára. 

A Szpari kezdett jobban, és több ígéretes akciót vezetett széleken.  A 7. percben sikerült a vezetést is megszerezni, Szokolai Márk kapott remek labdát, kilépett, és higgadtan értékesítette a ziccert, 1-0.

Támadásban maradt a Nyíregyháza, egymás után rúghatta a szögleteket, és Kecskeméti szabadrúgásai is rendre veszélyt jelentettek. A 18. percben aztán Tudja Dávid duplázta meg az előnyt, 17 méterről egy csel után kilőtte az alsó sarkot, 2-0.  A 26. percben Kovács N. közeli lövését védte bravúrral a kapus, majd Trencsényi ismétlése után szögletre pattant a labda egy védőről. 

A 34. percben váratlanul szépített a Biri, Nagy Tibor lőtt a kapuba közelről, 2-1. A 37. percben a vendég védelem és a kapus nem értették meg egymást, de centikkel a kapu mellett ment el egy hazafejelt labda. A 40. percben már megszületett a harmadik Szpari gól, Magyar Gábor lopta a távolságot, majd 19 méterről nagy erővel kilőtte a felső sarkot, 3-1. A 43. percben jött a negyedik, egy Barzó-Szende összjáték után Kovács Norbert kapott jó labdát, és éles szögből kilőtte a hosszú sarkot, 4-1. Megnyugtató előnnyel térhettek pihenőre a csapatok. 

A második játékrész eleje kevesebb helyzetet hozott, Kecskeméti lepattanó labdájára indult Kovács N., de mentettek a védők. A 61. percben Szende lövése suhant el a kapu mellett, majd Kecskeméti csavart fölé. A 67. percben Tangel végzett el szabadrúgást, labdája centikkel ment fölé. A 72. percben a vendégek voltak eredményesek, egy távoli szabadrúgást Kiss F. ívelt a kapu elé, többen is érkeztek, de senki nem ért a labdához, mely a kapuba hullott, 4-2. A 81. percben Tóth ment el szépen a jobb oldalon, beadása után Szokolai nagy erővel lőtt, de épp Kisst találta el. A szöglet után Szűcs fejesénél a gólvonalról mentettek a vendégek. Az eredmény már nem változott, a Szpari II. megnyerte a mérkőzést. 

Nyíregyháza Spartacus II - Biri SE 4-2 (4-1)

Nyíregyháza: Kovács Zs. - Barzó, Szűcs, Ferencz, Magyar, Szende (Tóth Á. 65.),Tudja (Szabó 73.), Kecskeméti, Trencsényi (Vámos 80.), Szokolai, Kovács N. (Tangel 65.)

vezetőedző: Szilágyi Krisztián

gólszerző: Szokolai, Tudja, Magyar, Kovács N., illetve Nagy T. , Kiss F. 

Szilágyi Krisztián: - Az első félidőben mind a hozzáállással, mind a mutatott játékkal elégedett vagyok. Fordulás után beleszürkültünk a meccsbe, ekkor sok volt a hibánk. 

Vissza