A Diósgyőrt ellen játszott a leány U16-os bajnokságban a Nyíregyháza Spartacus. A mérkőzés elejétől az ellenfél térfelén tartotta a labdát a Szpari, ennek köszönhetően a 10. percben Németh Kamilla szerezte meg a vezetést (1:0). A hazaiak nyomása nem hagyott alább, a félidő derekán előbb Katona Flóra viharzott el a bal oldalon és passzolt higgadtan a rövid sarokba (2:0), majd 3 perccel később Németh Kamilla szerzett újabb gólt (3:0). Tuza Petra beadásai rendre veszélyesek voltak, a félidő vége előtt ismét Németh Kamilla váltott gólra egyet, amellyel már 3 találatnál járt (4-0).

A második félidőt is góllal nyitotta a Szpari. Két perc elteltével, a nagy kedvvel játszó Kamilla szerezte meg negyedik találatát (5-0). A vendégek ritkán jutottak el a Szpari térfelére, Czvik Petra kapus nyugodtan figyelte az eseményeket a hideg, esős időben, csapattársai néhány hazaadással igyekeztek kicsit felmelegíteni. Molnár Bori állította be a végeredményt, mesterien lőtte ki a rövid felső sarkot (6-0).

Nyíregyháza Spartacus U16 leány - Diósgyőri VTK 6:0 (4:0)

Nyíregyháza: Czvik- Oláh, Kornyitás, Kemenyiczki, Böszörményi- Tuza- Katona, Németh, Szondi (László), Molnár- Kocsis (Lévai)

Benkő Balázs edző: - Mindig különleges érzés a Diósgyőrt legyőzni, most sincs ez másképp. A vendégek végig fegyelmezetten küzdöttek, de a lányok kézben tartották a mérkőzést és remek gólokat szereztek. Gratulálok nekik! Külön öröm számomra, hogy Szondi Lilla sikeres rehabilitáció után ma újra pályára lépett.

Vissza