A szövetség a Szparinak ítélte a héten a három pontot a Gyömrő elleni meccs kapcsán, mivel a vendégek nem érkeztek meg a találkozóra. A Monor ellen aztán újabb három pontot szerzett a csapat, de alaposan meg kellett dolgozni érte...

Az első félidőben nagy csata folyt a pályán, és a 36. percben Urai Bianka szöglete után Tóth Cintia fejelt a kapuba. Mindkét oldalon akadtak helyzetek, hazai oldalon Hrinkó Délia lőtt fölé, a másik kapu előtt pedig Balogh Vivien mentett az utolsó pillanatban. Fordulás után a Szpari játszott fölényben, de sokáig nem sikerült bebiztosítani a győzelmet. A 89. percben aztán Kovács Anikó szögletét kiütötte a kapus, Bukta Bianka pedig közelről a kapuba fejelt, 2-0. Az utolsó percekben hatalmas zápor áztatta el a játékosokat, de ezt a hazaiak cseppet sem bánták.

Nyíregyháza Spartacus - Monor 2-0 (1-0)

Nyíregyháza: Bódig - Tóth, Bodnár, Barta, Szanyi, Balogh, Czvik (Boros 61.,), Urai, Hrinkó (Bukta 75.), Kovács (Popovics 91.), Kárpátfalvi (Nagy T. 75.)

Szilágyi Krisztián vezetőedző: - Egész héten lehetett érezni, hogy nagyon szeretnének győzni a lányok. Koncentráltan, helyenként tetszetősen játszottunk ma és magabiztos győzelmet arattunk. Gratulálok a csapatomnak! 

Vissza