Három játékossal is szerződést kötött a Nyíregyháza Spartacus. Közülük Dragóner Filip ismerős lehet a Szpari szurkolóknak, mivel az elmúlt évben kölcsönben Nyíregyházán szerepelt. A klub megvásárolta a Ferencvárostól a labdarúgót, akivel két évre szóló szerződést kötött.

- Jó érzés, hogy a Spartacusban folytathatom. Egy éve kaptam egy lehetőséget a klubtól, és ősszel igyekeztem ezt gólokkal meghálálni. Sajnos tavasszal egy elhúzódó sérülés hátráltatott, de igyekeztem mindig maximális teljesítményt nyújtani, amikor lehetőséget kaptam. Már nagyon várom a felkészülést és a bajnoki rajtot, nagyon bízom abban, hogy sikeresek leszünk – mondta Dragóner Filip.

A játékos nem egyedül érkezik a Fraditól. A kapus Jova Leventével is mindenben megállapodott a Szpari, így két évre ő is Nyíregyházára igazolt.

- Örülök, hogy Nyíregyházán lehetek, már két napja itt vagyok, és azt látom, hogy a városban nagyon szeretik a szurkolók a futballt. Szükség van egy NB-I-es csapatra! Kiéheztek a sikerre a drukkerek, és mi is. Nem azért igazoltam a Szparihoz, hogy az NB-II-ben szerepeljek, fel kell jutnunk az élvonalba. A kapusokon mindig az átlagosnál nagyobb a teher, de ez engem motivál, nagy közönség előtt meg különösen szeretek védeni, ezért remélem olyan teljesítményt nyújtunk majd, hogy 4-5000 néző legyen a találkozóinkon – mondta Jova Levente, aki korosztályos válogatott volt, a Ferencvárosban pedig 69 alkalommal védett tétmérkőzésen.

Szintén a zöld-fehérektől szerződtette a Spartacus Csilus Tamást. A középpályás két évre kötelezte el magát.

- Boldog vagyok, hogy harmadik alkalommal végre sikerült Nyíregyházára igazolnom. Korábban kétszer is keresett a klub - amikor még az NB-I-ben szerepelt - és most végre realizálódott. Amikor még Kisvárdán játszottam kölcsönben laktam már fél évig Nyíregyházán, ismerem a várost, és nagyon várom a szezont. Mindenkit ismerek, a beilleszkedéssel nem lesz gond, és a szakmai stábbal is dolgoztam már együtt. Egy célunk lehet: vissza kell emelnünk oda a nyíregyházi labdarúgást, ahová való – mondta Csilus Tamás.

A keret csütörtökön tréningezik először.  

Vissza