Az U15-ös és U16-os csapat hazai pályán nyert a nyitányon. A Nyíregyháza Spartacus-BJLA három gárdája viszont idegenben kezdett. 

Dunaújváros - Nyíregyháza Spartacus U19 1-2 (0-1)

Az U19-es csapat Dunaújvrosban kezdte az őszt, és Cseh Norbert szerezte az első gólt az idényben. A 75. percben ugyan egyenlítettek a hazaiak, de Cseh Norbert újra villant a hajrában, és a Szpari megnyerte a mérkőzést. 

Nyíregyháza: Jóbi - Spisák, Bertók(Asztalos), Karácsony(Szabó L), Chrien(Konzili), Kiss(Szopkó), Cseh, Horváth, Áncsán(Juhász), Forgó, Nagy

Edző: Lengyel Roland, Minczér Tibor

BVSC - Nyíregyháza Spartacus U14 2-0 (0-0)

Az U14-es csapat fővárosi meccsén nem született gól az első félidőben, a második játékrészben viszont kétszer is eredményes volt a BVSC, így megnyerték a meccset. 

Nyíregyháza: Dudás - Villás(Kosztyu), Kondor, Mátyás, Király, Uray(Böszörményi), Takács(Pradlik), Novák(Szenes), Juhász, Mészáros(Simon), Majoros

Edző: Szaffián Szabolcs, Barzó Gergő 

Bene Ferenc LA - Nyíregyháza Spartacus U17 0-2 (0-1)

Az U17-es csapat Kaposváron lépett pályára. 

29. perc: A Kaposvár térfelének közepén Kozák Róbert a mélységből érkező Takács Ottót játszotta meg, aki egy igazítás után jobbról élesen beadta a labdát. Beadására Pók Bence a megelőzve védőjét fejelt a kapuba.(0:1)

89. perc: A felezővonalon az ellenfél térfelén Veszeli Olivér ugratta ki a baloldalon beinduló Túróczi Ádámot. Túróczi Ádám a védővonal mögé laposan bejátszott labdájára Lakóczi Ráisz mélységből, lendületesen érkezve higgadtan a kimozduló kapus mellett a kapu jobb oldalába lőtt. (0:2)

Nyíregyháza: Harman - Ur, Takács, Tóth, Kozák(Urr), Márton(Turóczi), Tardi(Veszeli), Pók(Lakóczi), Czimer, Bodnár, Kovalecz 

Edző: Gyurovics Zsolt, Sallai Márk 

Gyurovics Zsolt: - Jó mentalitással kezdtük a mérkőzést, magasan védekezve nyomás alá helyeztük a hazai csapatot. A második játérészben is a mi akaratunk érvényesült és második találatunkkal lezártuk a mérkőzést. Maximálisan elégedettek vagyunk a csapat hozzáállásával. Szervezett, egységes, kompakt csapatjátékot mutatva, megérdemelt győzelmet szereztünk. Gratulálunk a srácoknak!

Vissza