Hazai környezetben folytatódott az U19-es leány bajnokság, az ellenfél a Kazincbarcika volt. Rögtön a mérkőzés elején vezetést szereztek a mieink, egy beadás után az ellenfél védőjérőről került a labda a hálóba. A barcikai lányok szöglet után egyenlíteni tudtak, de jól reagált a Szpari, és az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát. Sorrendben Benedek Klaudia, Varga Vivien, és Hrinkó Délia talált be. Fordulás után Hrinkó Délia megszerezte második gólját. Egyszer még tudott szépíteni a vendég csapat, Lakatos Dalma talált a kapuba, így kialakítva az 5-2-es végeredményt.

Nyíregyháza Spartacus FC leány U19 - Kazincbarcika SC leány U19 5-2 (4-1)

Nyíregyháza: Verdes Virág, László Kiara,(Barna Réka), Böszörményi Kíra, Oláh Klaudia, Tóth Vanda,(Katona Lili), Kocsis Kira, Varga Vivien,(Csercsa Amanda), Stefán Bernadett, Hrinkó Délia,(Kornyitás Petra), Benedek Klaudia, Novák Panna

Gólok: Hrinkó Délia (2), Benedek Klaudia, Varga Vivien, Sándor Réka (öngól)

Edzők: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Hatvan percig kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, amiket gyakoroltunk az edzéseken azt tudtuk hasznosítani, és szép támadásokat vezetve a kapu előtt is hatékonyak voltunk. Az utolsó harminc percre visszaesett játékunk, körülményesen és lassan kezdtünk játszani. Összességében elégedett vagyok, jó dolgokat csináltak a lányok, gratulálok nekik a győzelemhez!

Vissza