Újpesten lépett pályára a Nyíregyháza Spartacus U19-es együttese. 

16. perc: Németh Csaba jobb oldalról végzett el szögletrúgást. Beadására a hazai védők gyűrűjében Seres Patrik emelkedett legmagasabbra és látványos gól fejelt a kapu bal oldalába. (0:1)

22. perc: jobb oldalról elvégzett bedobásunk után Szokolai nagy csatában a hazai védővel szemben párharcot nyert, eltartotta magától ellenfelét és szép mozdulattal a kapu jobb alsó sarkába fejelt. (0:2)

88. és 89. perc: Batta Gergő egy-egy elleni játékot nyert az Újpest büntető területe előtt, majd egy bokamozdulattal átívelte a labdát a hazai védők felett, ekkor még Trencsényi Bence fejese a kapufán csattant. A következő percben a hazai csapat kapujától 25 méterre végeztünk el szabadrúgást. A labda mögé Matyi Zoltán állt, akinek lövését a hazaiak kapusa a jobb felső sarokból ütötte ki. A kipattanó labdára leadott lövésünket nagy bravúrral a kapus ismét védte, de a következő kipattanót Trencsényi Bence juttatta a hálóba. (0:3)

93. perc: egy előre vágott labdára Ferencz Róbert futott versenyt az UTE támadójával, a test-test elleni párharcot követően a támadó a büntetőterületen belülre érve elesett. A játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. A véleményes büntetőt az UTE értékesítette, kialakítva a mérkőzés végeredményét. (1:3)

UTE LA U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 1:3 (0:2)

Nyíregyháza Spartacus: Poór László – Tóth Ádám, Matyi Zoltán, Ferencz Róbert, Bálint Ákos – Seres Patrik, Németh Csaba, Tóth Ákos (Gönczör Róbert 73’), Boda Balázs (Trencsényi Bence a szünetben) – Szokolai Márk (Tagai András 84’) Tangel László (Batta Gergő 62’)

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Seres Patrik, Szokolai Márk, Trencsényi Bence

Lengyel Roland: - Az első félidő jó játékot hozott. Jó iram és szép megoldásokat lehetett látni. Két szép fejesgóllal jeleztük, hogy a három pontért érkeztünk Újpestre. Próbáltak nyomás alá helyezni bennünket, de igazi veszélyt nem tudtak kialakítani rajtunk. Labdaszerzéseknél rendre a védelmük mögé tudtunk kerülni, ezáltal folyamatos nyomás alatt tartottuk ellenfelünket. Második félidőre leült a találkozó. Mintha mind a két csapat beletörődött volna a 0-2-es eredménybe. De azért így is volt egy-egy kapufa és egy-egy gól. Összességében megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló UTE ellen.

Vissza