A Szpari játékosa, Ranyhóczki Vanda újra pályára lépett az U19-es válogatottban. 

"Turtóczki Sándor Eb-selejtezőkre készülő együttese a keddi, idegenbeli döntetlen után ismét megmérkőzött a szlovénokkal, ezúttal Hévíz volt a helyszín. A mérkőzés nagyszerűen indult a számunkra, az 4. percben már két góllal vezettünk, Németh Mirtill és Lelovics Anna is bevette a vendégek kapuját. A gyorsan szerzett előny a mieinket zavarta meg jobban, a szlovénok kétgólos hátrányban kiegyenlítetté tették a találkozót.

Az látszott, hogy a szlovénok nem fognak tudni egyenlíteni, de sokáig a mieink előtt sem adódtak nagyobb lehetőségek, csak a hajrában sikerült újra betalálni, miután a szlovénok egy piros lap miatt megfogyatkoztak: a 81. percben Pap Nóra, a 86. percben Balogh Orsolya volt eredményes, így alakult ki a 4-0-s végeredmény.

– Gyorsan kétgólos előnyt szereztünk, de a gyors gólok után nem állt össze a játékunk, a meccs egyes periódusaiban inkább szlovénok akarata érvényesült. A hajrára emberelőnybe kerültünk, és két újabb góllal fölényessé tettük a győzelmet. Már a kinti mérkőzésen is érződött, hogy jelenleg jobb csapatunk van, mint a szlovénoknak, hazai pályán ezt sikerült az eredményben is láttatni. A mutatott játékban voltak hibák, ezeket javítani kell a tétmérkőzésekig – értékelt a mérkőzés után Turtóczki Sándor szövetségi edző.

Magyarország-Szlovénia 4-0 (2-0)
Magyarország: Halla Petra (Borók Dorina, 65.) - Ranyhóczki Vanda (Kaszap Kamilla, 65.), Bokor Blanka, Nagy Fanni (Kránicz Viktória, 46.), Pap Nóra, Lelovics Nóra, Nádudvari Anna (Balogh Orsolya, 78.), Gaál Rebeka (Benke Dóra, 46.), Siber Glória (Antalicz Alexandra, 65.), Németh Mirtill, Csuhai Vivien (Árvay Hanna, 46.)" - tudósított a mérkőzésről az mlsz.hu. 

Vissza