Nagy szélben kezdődött a mérkőzés, viszont számunkra jól, mivel már a 3. percben megszereztük a vezetést! Nagy Gergő 20 méteres lövését ütötte ki a kapus, amire Ferencz Bence reagált a leggyorsabban és szépen a bal feleső sarokba fejelte a labdát! Inkább mezőnyben folyt a játék, amit a pécsi csapat irányított, de kapura mi voltunk veszélyesebbek. Rengeteg magas labdát kellett hárítani ezen a napon, amit nagyon stabilan megoldottunk! A második félidőben többet kockáztatott ellenfelünk, emiatt több terület nyílt a védelmük mögött, amit többször jól használtunk ki. Az ilyen szituációból szereztük a második találatunkat. Szegedi Máté ugratta ki Tóth Csabát a jobb oldalon, aki nagyszerűen tolta be a labdát a védelem mögé és pontosan centerezte be a remekül érkező Ferencznek, aki higgadtan a kapuba juttatta a labdát. A Szpari végül 2-0-ra győzött. 

PMFC U17 - Nyíregyháza Spartacus-BJLA U17 0-2 (0-1)

Nyíregyháza: Szondi - Enyedi, Nagy G., Gincsai, Smied, Szegedi, Nagy D., Sógor (Heidrich), Oláh (Blahuth), Varga (Tóth), Ferencz (Bagoly)

gól: Ferencz Bence(2)

Lengyel Roland vezetőedző: - Egy nagyon jó, és harcos mérkőzést játszottuk. Mind a két csapat megérdemelte volna a három pontot, mert mindent megtett a győzelem érdekében, és bátran felvállalta a játékot, de örülök, hogy ezen a napon nekünk sikerült nyerni.  Sok sikert kívánunk a Pécsnek a továbbiakban!

Vissza