Gyirmóton játszott bajnokit a Szpari U17-es együttese. Jól kezdték a mieink a mérkőzést, már az első perctől kezdve érzékeltették, hogy a 3 pontért érkeztek Gyirmótra. A 14. percben Nagy Gergő ugratta ki nagyszerűen Ferenczet, aki ziccerben nem hibázott 1-0! Majd a 35. percben ismét Nagy Gergő hozta jó helyzetbe társát, szélről centerezett középre a remekül érkező Vargának, aki jobbal a kapuba bombázott 2-0! Négy perccel később Nagy Gergő kapta középen a labdát a kaputól 30 méterre, egy átvétel után jobbal hatalmas gólt akasztott a jobb felsőbe sarokba! Majd a 42. percben eladott a Szpari egy labdát a kaputól 20 méterre, amit Füzi használt ki, 3-1! A második félidőben is többször került a Nyíregyháza az ellenfél védelme mögé,de nem tudta növelni előnyét. A 62. percben megfogyatkozott a csapat, miután Ferencz megkapta második sárga lapját egy szabálytalanság után. Az eredmény nem változott, a Spartacus 3-1-re győzött. 

Gyirmót U17 - Nyíregyháza Spartacus U17 1-3 (1-3)

Nyíregyháza: Szondi- Enyedi, Gincsai, Szegedi, Nagy D., Heidrich (Tóth), Smied, Kiss (Oláh), Nagy G., Varga(Panyi) , Ferencz

Lengyel Roland vezetőedző: - A mai napon a csapategységet emelném ki, ezen belül is voltak jó egyéni teljesítmények, és volt egy extra teljesítmény Nagy Gergő személyében! Gratulálok a csapatnak!

Vissza