Gyirmóton lépett pályára a Szpari U16-os csapata a második fordulóban. A 25. percben Enyedi Péter szögletére Gincsai Zoltán érkezett nagyszerűen, és megszerezte a vezetést a mieinknek. Nem sokkal később, Panyi Attila ugratta ki a nagyszerűen beinduló Ferencz Bencét, aki értékesítette a helyzetét, 0-2. A mérkőzés hajrájában ugyan szépített a Gyirmót, de a Nyíregyháza megnyerte a bajnokságban második meccsét is. 

Gyirmót SE - Nyíregyháza Spartacus 1-2

Nyíregyháza Spartacus: Tóth D – Blahuth, Gincsai, Enyedi, Smied – Nagy G., Áncsán, Panyi – Heidrich M. (Bagoly), Ferencz (Sógor), Tóth Cs. (Kardos)

Edző: Papp Ákos, Deme Attila

Gólszerzők: Gincsai Zoltán, Ferencz Bence

Papp Ákos: - Egy jó csapat otthonából sikerült három pontot elhoznunk. Az első félidőben domináltunk és a mi akaratunk érvényesült. A második félidőben a Gyirmót átvette az irányítást, de 2:0-ás állásnál lezárhattuk volna a mérkőzést, ekkor kétszer a kapusra vezettük a labdát. Nagyon stabilak és fegyelmezettek voltunk, lehetőséget sem engedtünk az ellenfélnek. A gólt labdakihozatalt követően, saját hibánkból kaptuk. Óriási munkát raktak a mérkőzésbe a játékosok. Megérdemelték a sikert, csapatként győztünk!

Vissza