Az NB-III Keleti csoportjának listavezetője, a Tiszakécske ellen lépett pályára felkészülési találkozón a Szpari. A mérkőzés elején több pontrúgással veszélyeztettek a mieink, de tisztáztak a védők. A 13. percben közel állt a gólhoz a Nyíregyháza, Györgyi 26  méteres szabadrúgása a kapufáról pattant ki. Kevés helyzetet hozott az első félóra, mezőnyjáték folyt. A 31. percben egy tiszakécskei kontra végén Szokol mentett középen becsúszva. A másik oldalon egy szöglet után Jánvári fejesét fogta a kapus.  

Tíz perccel később Starosta kapott jó labdát, de ígéretes helyzetben mellé lőtt, így az első félidő nem hozott gólt. Fordulás után  a vendégek komplett sort cseréltek, az első lehetőség pedig a Szpari előtt adódott, Hornyák érkezett középen, de szorongatott helyzetben nem tudott lőni. Az 52. percben Györgyi kapott vissza egy labdát, lövése erejét vesztette egy védőn. A másik oldalon Albert lőtt mellé a jobb oldalról.

Az 58. percben másodszor is a kapufa mentette meg a Tiszakécskét, Szokol lőtt 22 méterről, a felső lécet találta el. A 73. percben Paku végzett el 19 méterről szabadrúgást, nagyot védett a kapus. A 78. aztán már megszerezte a vezetést a Nyíregyháza, egy beadás után Farkas Aurél fejelte vissza a labdát, Hornyák Marcell pedig átvétel után a kapuba lőtt, 1-0. Megduplázhatta volna előnyét a Szpari, Hornyák indult Gresó passza után, de nem találta el jól a labdát egy pattanás után. A 83. percben ziccer maradt ki, Hornyák passza után Kalocsai lövését fogta a kapus, a kipattanót Gresó lőtte fölé.  Két perccel később Gresó Mátyás szabadrúgására Hornyák Marcell érkezett jól, és a kapuba fejelt, 2-0.  Több gól nem esett, a Szpari megnyerte a találkozót.

Nyíregyháza Spartacus – Tiszakécske 2-0 (0-0)

Nyíregyháza: Fejér – Szokol, Fodor, Papucsek, Jánvári, Márkus (Végső 65.), Starosta ( Gresó 46.), Papp (Paku 46.), Kovács (Kalocsai 46.), Györgyi (Farkas A. 71.), Hornyák

vezetőedző: Gálhidi György  

Gól: Hornyák (2)

Vissza