A DVTK vendége volt a Szpari U19-es együttese a bajnokságban. 

5. perc Jónyer révén a Diósgyőr szerzett vezetést. 

27. perc:  A DVTK tizenhatos a előtt Torkos Máté szerzett agresszívan labdát, majd nagy erővel, a jobb kapufát érintve bombagólt szerzett, ezzel kiegyenlítve az állást. (1:1)

72. perc: Tangel László az ellenfél térfelén labdát szerzett és egy fordítással megjátszotta a jobb oldalon futó Pataki Bencét, aki egy jó átvétel után lövőhelyzetbe hozta magát, és a kimozduló hazai kapus mellett higgadtan lőtt a kapuba, ezzel megszerezve a győztes gólt (1:2)

DVTK - Nyíregyháza Spartacus FC -BJLA U19 1-2 (1-1)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács Zsombor, Herczku Alex, Szabó Bálint , Tagai András, Tóth Ákos Hunyadi Bence 64'), Oláh Lóránt (Vámos Gergő 64'), Czár Máté (Szűcs Dávid 79'), Pataki Bence, Sztankó Dávid (Batta Gergő 79 '), Torkos Máté, Tangel László (Kölcsi Attila 90')

Edzők: Csernijenko Ruszlán, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Torkos Máté 27' Pataki Bence 72'

Csernijenko Ruszlán: - Az első 10 perben a Diósgyőr meglepett minket és megérdemelten szerezte meg a vezetést. Ebben az időszakban nagy energiákat mozgósítottunk, szerkezetet váltva visszajöttünk a mérkőzésbe, és tudtunk egyenlíteni. A II. félidőben felül tudtunk kerekedni a hazai csapaton. Több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre a DVTK kapujának előterében. Csapatvédekezésünk stabil volt, nagy öröm számunkra, hogy hátrányból meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálunk az egész csapatnak!

Vissza