Leány U-14-es csapatunk szomszédvári rangadóval folytatta szereplését a bajnokságban! Az ellenfél a Debreceni Honvéd volt. Esős, őszies időben, kiegyenlített első félidő után a második félidőben a helyzeteit jól kihasználó Nyíregyháza nyerte a rangadót!

Debreceni Honvéd SE leány U-14 - Nyíregyháza Spartacus leány U-14 1-5 (0-0)

Nyíregyháza: Juhász Kinga-Huszár Hanna, Veres Anna (Bartalos Nóra)-Poczók Kincső (Palincsár Fanni), Szalmás Vanda (Moldván Sára), Linzenbold Dorina, Brekovszki Julianna, Törő Lara (Décsi Anna), Szalanics Dóra (Balázscsik Dóra)

Gól: Linzenbold Dorina (2), Szalanics Dóra (2), Bereczki Róza (öngól)

Edző: Jeddi Béla

Jeddi Béla: - Az első félidőben nem igazán találtuk a játékunkat a rendkívül jól felkészített hazai csapattal szemben, egy egy nagyobb helyzet akadt mindkét oldalon. A második félidőben ezért szerkezetet váltottunk, és teljesen más felfogásban mentünk bele a játékrészbe. Ennek köszönhetően úgy alakult a mérkőzés ahogy szerettük volna, volt egy nagyon jó 15 perces periódusunk, ahol eldöntöttük a lényegi kérdéseket. Dicséret illeti a lányokat amiért ilyen szépen lehozták ezt a néhol feszült hangulatú mérkőzést egy ismétlem rendkívül jól játszó hazai csapattal szemben!

Vissza