A viharsarokban folytatták az U19-s lányaink a bajnokságot. A nagy mezőnyfölény a 35. percben érett góllá, Kocsis Kíra büntetőből volt eredményes. A második félidő két fejes gólt hozott szöglet után, előbb Oláh Klaudia bólintott a kapuba, aztán Varga Vivien fejelt pontosan. És hogy teljes legyen a pontrúgás sorozat, Stefán Bernadett szabadrúgásból szerezte a lányok negyedik találatát. Több Szpari gól már nem született, szépíteni viszont tudtak a hazaiak Szabó Boglárka révén.

Békéscsaba Előre SE leány U19 - Nyíregyháza Spartacus FC leány U19 1-4 (0-1)

Nyíregyháza: Czvik Petra - László Kiara,(Bartha Bianka), Böszörményi Kíra,(Lakatos Zsanett), Oláh Klaudia, Tóth Vanda, Kocsis Kíra, Stefán Bernadett, Varga Vivien, Jeney Antónia,(Kornyitás Petra), Benedek Klaudia, Barna Réka,(Csercsa Amanda) Gól: Kocsis Kíra, Oláh Klaudia, Varga Vivien, Stefán Bernadett

Edző: Sándor Dávid

Sándor Dávid:- Sokat javultunk játékban az elmúlt mérkőzéshez képest, kértem a lányokat, hogy birtokoljuk a labdát, legyünk türelmesek. Ezt meg is valósítottuk, nagyon sok helyzetet kialakítottunk, de nem voltunk pontosak a befejezésnél, ezért itt van némi hiányérzetem. De jár a dicséret a lányoknak mert játékban előre léptünk, és nagyon sok jó dolgot csináltunk.

Vissza