Szolnoki lányok érkeztek a következő U16-os bajnoki fordulóra Nyíregyházára. A mérkőzés 8. percében Veres Anna szöglet után volt eredményes, ezzel korán megszerezve a vezetést a mieinknek. A 23. percben Szalanics Dóra lépett ki, és higgadtan a kapus mellett elgurítva a labdát kettőre növelte az előnyt. A szünet után az 59. percben Szalanics Dóra saját maga második, csapata harmadik gólját szerezte beadás után. A vendégek a mérkőzés végén büntetőből szépíteni tudtak, a 75. percben a 11-est Tajti Lotti értékesítette. Az utolsó szó a Szpari lányaié volt, Bartha Bianka nagyszerűen érkezett egy szögletnél és fejelt a kapuba, ezzel kialakítva a 4-1-es végeredményt.

Nyíregyháza Spartacus FC leány U16 - Szolnoki MÁV FC leány U16 4-1 (2-0)

Nyíregyháza: Pekk Lili - Bartha Bianka, Huszár Hanna, Veres Anna, Pekk Luca, Moravszki Hanna, Brekovszki Julianna, Linzenbold Dorina,(Szalontai Panna), Zsigó Dalma, Szalanics Dóra,(Szalontai Hajnalka), Barna Réka,(Benkő Kíra)

Gól: Szalanics Dóra (2), Veres Anna, Bartha Bianka

Edző: Sándor Dávid

Sándor Dávid: - Egy rendkívül szervezett, fegyelmezett és sokat futó csapat ellen játszottunk. Néha döcögött a gépezet, hiányzott a határozottság és a jó döntések a játékunkból. De nagyon küzdöttek a lányok, és gratulálok a győzelmükhöz. A Szolnoknak további sok sikert kívánunk!

Vissza