Újabb fordulót rendeztek az utánpótlás bajnokságokban. 

Gyirmót U19 - Nyíregyháza Spartacus U19 2-1 (0-0)

Nyíregyháza: Harman, Spisák, Bertók, Karácsony (Szabó L.), Chrien, Garda (Áncsán), Virányi (Konzili), Cseh, Szopkó(Pásztor), Forgó, Nagy D. 

gól: Cseh Norbert

Lengyel Roland vezetőedző: - Nagy szélben, mély talajon játszottuk a mai mérkőzést. Nagyszerű játékvezetés mellett végig kemény, férfias csata folyt a pályán. Az első félidőben széllel szemben játszottunk, ami sokat kivett a csapatból. Kevés labdát tudtunk megtartani, és kevés gólszerzési lehetőséget tudtunk teremteni. A második félidőben is több lehetősége volt az ellenfélnek, de Harman nagyszerűen védett a mai napon. Majd egy szerencsétlen öngóllal vezetést szerzett a gyirmóti csapat. 1-0. Ezután cserékkel próbáltunk frissíteni. Középpályán és elől is labdabiztosabbak lettünk, ami eredményre vezetett. Cseh emelte át a kapuson a labdát egy kontra támadás után. 1-1. Az agilisan beálló Szabó révén volt lehetőségünk még a gólszerzésre, de a végén a nagy szélben előre vágtak egy labdát, ami megtréfálta védelmünket, és a spori jogosan a 11-es pontra mutatott. 2-1 Összességében megérdemelte az ellenfelünk a győzelmet, mert jobban fociztak és alkalmazkodtak a körülményekhez a mai napon.

Főnix Gold FC U17 - Nyíregyháza Spartacus BJLA U17 3-5 (1-1)

Nyíregyháza: Barancic-Kovács Péter, - Takács Ottó, Ur Dániel, Kárpátfalvi Donát, Bodnár Viktor, – Tóth Nándor, Czimer Lőrinc (Lupsa Ferenc 81’) – Kozák Róbert, - Lakóczi  Ráisz (Turóczi Ádám 56’), Márton Dominik (Veszeli Olivér 81’), Pók Bence (68’)

Edzők: Gyurovics Zsolt, Sallai Márk

Gólszerző: Márton Dominik 37’, Kozák Róbert 47’, Bodnár Viktor 83’, Turóczi Ádám 88’, 91’

37. perc: Kozák Róbert indította a védővonal mögé beinduló Márton Doninikot, aki a kimozduló kapus mellett higgadtan a kapuba lőtt, ezzel megszerezve a vezetést.(0:1)

47. perc: Az ellenfél térfelén a hazai kaputól 25 méterre a Főnix eladott labdájára Kozák Róbert csapott le, a labdát bevezette a büntető területére, jobbal a jobb alsó sarokba lőtt. (1:2)

83 perc: Turóczi Ádám szöglete után Bodnár Viktor lövése a hazai kapuson megpattanva jutott a hálóba. (2:3)

88 perc: Saját térfelünkről egy felszabadító rúgásra Turóczi Ádám indult el, lefutotta védőjét, és nagy erővel a kapu jobb oldalába lőtt. (3:4)

91. perc: A felezővonal magasságában Bodnár Viktor szerzett labdát, két védő között kiugratta a bal szélről befelé mozgó Turóczi Ádámot, utóbbi a kifutó kapus mellett 15 méterről a hosszú sarokba helyezte a labdát. (3:5)

Gyurovics Zsolt: - Egy közepes iramú mérkőzésen vagyunk túl, amelyen a 90 perc során mindig mi voltunk lélektani előnyben a hazai csapattal szemben. Helyzetek kialakításával és azok kihasználásával, a hozzáállással és akarattal elégedettek vagyunk, azonban további fejlődés kell, hogy a vezetés tudatában higgadtabb döntéseket hozzunk. Gratulálunk a srácoknak!

Nyíregyháza Spartacus U16 - UTE U16 3-0 (2-0)

Nyíregyháza: Vitos - Tran Ba, Jakab, Tóth, Balogh (Kiss), Ferenczi, Szalanics, Hegedűs(Tóthszegi), Pataki, Onder(Bakó), Dankó

vezetőedző: Szatke Zoltán

gól: Jakab Nándor, Hegedűs Csongor Zoltán, Onder Kolen

Nyíregyháza Spartacus U14 - Gödöllő U14 2-1 (0-1)

Nyíregyháza: Dudás- Majoros, Villás, Kondor, Mátyás, Szenes, Uray(Böszörményi), Novák (Kosztyu), Juhász, Kiss(Rácz), Varga(Pradlik)

vezetőedző: Szaffián Szabolcs

gól: Kondor Tibor, Juhász Máté  

Vissza