Sajnos a Nyíregyháza Spartacust sem kerüli el a koronavírus-járvány. Többször is tesztelték a labdarúgókat a héten, és rossz hír, hogy pozitív eredmények is születtek. A fertőzöttek azonnal karanténba vonultak, rájuk nem számíthat egy ideig a szakmai stáb. Szerencsére a pénteken kézhez kapott teszteredmény újabb fertőzöttet már nem mutatott, de meghatározó játékosok hiányoznak majd. Akik viszont korábban hiányoztak betegség miatt, ők már meggyógyultak, és bevethetők. Ezzel együtt a felnőtt csapathoz került hat fiatal, saját nevelésű játékos, Torkos Máté, Herczku Alex, Pataki Bence, Sztankó Dávid, Talián László és Szabó Bálint is a Spartacus első együttesével készül. 

- Nehéz helyzetbe kerültünk, de biztos vagyok abban, hogy akik pályára lépnek, a maximumot nyújtják majd, maradt potenciál a csapatban. Korábban a szegedieknél is voltak hiányzók betegségek, sérülések miatt, de ők már felépültek. Feltérképeztük őket, nem lesz egy könnyű mérkőzés, de mindenképp szeretnénk gyarapítani a pontjaink számát - mondta Gálhidi György vezetőedző. 

A találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik, és zárt kapuk mögött rendezik. A meccs online stream közvetítésen nézhető majd.   

Vissza