Az átigazolási időszak zárása előtt folyamatosan igyekszik erősíteni keretünket a klub vezetése. Ma mindenben megállapodtunk az Újpesttel Ognjen Radosevic kölcsönbe vételéről. A fiatal, 2003-as születésű támadó középpályás tavaly robbant be a magyar élvonalba, az Újpestben 16 mérkőzésen lépett pályára, és két gólja mellett két gólpasszt adott az OTP Bank Ligában. A szabadkai származású labdarúgó 2017-ben érkezett Magyarországra.

- Fiatal korától hazánkban él, anyanyelvi szinten beszél magyarul. Jó mentalitású labdarúgó, aki tavaly Újpesten meghatározó játékossá vált. A középpálya bármely pozíciójában bevethető, nagy teherbírású, bízunk abban, hogy csapatunknak sokat segíthet – mondta Fekete Tivadar, klubunk sportigazgatója.

Ognjen Radosevic tavaly az MTK ellen lépett pályára először csereként, majd Diósgyőrben már kezdő volt, gólt is szerzett, és ettől kezdve az idény végéig minden mérkőzésen szerepelt a liláknál. Érdekesség, hogy a második találatát is a miskolciak ellen szerezte az élvonalban. Kedden este már megérkezett Nyíregyházára, ahol a jövő év nyaráig játszik majd kölcsönben.

Vissza