Példaképek, profik, igazi futballisták. Rajongtak értük gyerekek és felnőttek egyaránt, most mégis távoznak a Nyíregyháza Spartacustól. Hiába rendelkeznek többen magyar állampolgársággal - Harsányi Zoltánnak például csak(!) magyar útlevele van - mégis a szigorított szabályoknak köszönhetően külföldiek lennének az NB-II-ben. Egyesével köszönte meg nekik a munkát Mátyus János vezetőedző. 

- Büszke vagyok a csapatomra, és ezzel együtt nagyon szomorú is. Fáj a szívem! Nyugodtan mondhatom, ilyen közösséget mint Nyíregyházán volt az elmúlt két évben, sehol nem tapasztaltam. Pedig általában az a jellemző, hogy ahol ilyen sok légiós szerepel, előbb vagy utóbb gondok vannak, de itt a magyar, a szlovák, a szerb a kameruni és a hondurasi is olyan összhangban dolgozott, ami példaértékű - mondta Mátyus János vezetőedző. 

Mohamadou Abdouraman, Luis Ramos, Savo Rakovic, Igor Zofcák, Zoran Kostic és Ovszijenko Volodimir is távozik, Harsányi Zoltán szerepeltetésére még van egy minimális esély. 

- Örülök, hogy egy jó mérkőzést játszottunk a bajnokság utolsó fordulójában. Sajnos én távozom a Spartacustól, de nagyon szurkolok a folytatásban, hogy visszakerüljön a csapat az első osztályba - mondta Zoran Kostic. 

- Egyelőre még nem tudom, hogyan tovább. Szeretnék valamilyen formában a megyében, Nyíregyházán maradni. Bízom abban, hogy segíthetem a jövőben is a klubot, a várost - mondta Ovszijenko Volodimir. 

Révész Bálint elnök azért tett egy megjegyzést: ő csak egy évre búcsúzik a labdarúgóktól...

ZOLI, ABDOU, LUIS, SAVO, ÖCSI, ZOFI és ZORAN, KÖSZÖNJÜK AMIT A SZPARIÉRT TETTETEK ! 

Vissza