A Honvéd ellen lépett a Szpari U15-ös csapata. Jól kezdtük a meccset, már az első percben Oláh Benjámin helyzetbe hozta Varga Balázst, aki a kapussal szemben a rövid sarkot választotta, de centikkel mellé ment a lövése. Az első félidőben enyhe mezőnyfölényben játszott a Kispest, de csapatunk nagyon fegyelmezetten védekezett és az ellentámadásokból veszélyt tudott teremteni az ellenfél kapuja előtt. A 32 percben egy labdaszerzés után Oláh Benjámin próbált betörni a védelem mögé, kiharcolva egy 22 méterről szabadrúgást, amelyből nagy gólt szerzett 0-1. Az első félidőben az ellenfélnek csak ívelések után, és egy átlövésből volt egy-egy veszélyes helyzete. A második félidőben szép támadás után Czimer-Nyitrai Ádám kilépett és a kapussal szemben 12 méterről lőtt, de bravúrral hárított a hálóőr. A 62 percben büntetőt kapott a hazai csapat, melyet értékesítve egyenlített.. A meccs végén Oláh Benjámin ziccerben hozta Varga Balázst, aki 11 méterről tiszta helyzetből a kapufát találta el, így maradt az 1-1. 

Budapest Honvéd-MFA U15 - Nyíregyháza Spartacus FC 1-1 (0-1)

Nyíregyháza: Szondi Levente, Horváth Tamás, Lestál Szilárd, Spisák Bence, Forgó Tamás, Juhász Zsolt (Szopkó Vince 75.), Szegedi Máté, Czimer-Nyitrai Ádám, Oláh Benjámin, Máthé Milán (Cseh Norbert 65.), Varga Balázs

Csernyijenko Ruszlán vezetőedző: - Jó iramú mérkőzést játszottunk a Kispest ellen. A csapat egész mérkőzésen fegyelmezetten és stabilan védekezett, támadásban tudtunk helyzeteket teremteni, a mérkőzésen kétszer kerültünk döntő helyzetben, higgadtabban kell a ziccereknél döntéseket hozni! Gratulálok a fiúknak, jó játékot produkálták, csapatmunka volt!

Vissza