Az Újpestet fogadta a Szpari U17-es csapata. A 38. percben szöglet után az ellenfél játékosa röviden szabadított fel, Czár megszerezte a labdát, majd a védők feje fölött pontosan emelt a kiugró Papp elé, aki okosan a kapu jobb oldalába gurított, 1-0. Sajnos az előnyt nem sikerült megtartani a szünetig, egyenlítettek a vendégek, a második félidőben pedig a győztes gólt is megszerezték. 

Nyíregyháza Spartacus U17 – UTE U17 1-2  (1-1)

Nyíregyháza Spartacus: Kovács–Vámos, Herczku, Szűcs, Roszpopa (Varga 46’) – Czár, Pataki, Sztankó (Kecsmár 68),– Erdei (Kölcsi 46’), Gulyás (Rácin 59), Papp

Edző: Szatke Zoltán, Kiss Miklós

Gólszerző: Papp

Szatke Zoltán vezetőedző: - Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy hazai pályán kell. Próbáltuk folyamatosan nyomás alá helyezni az ellenfelünket, és zömében a mi akaratunk érvényesült és megérdemelten vezettünk. Hiába játszottunk mezőnyfölényben, egy hiba után az ellenfél a szünet előtt kiegyenlített. A második félidő elején a szerencse is elpártolt mellőlünk, egy megpattanó lövés után utat talált a labda a kapunkba. Becsületünkre legyen mondva, nem adtuk fel, mindent megpróbáltunk az egyenlítés érdekében, de nem sikerült. 

Vissza