- Milyenek voltak az első benyomások ?

- Nagyon jó volt elkezdeni a munkát, bár egy pillanatra a havazás miatt úgy tűnt, az időjárás keresztülhúzza a számításainkat, de aztán kiderült hogy mégsem. Mindent elvégeztünk amit szerdára terveztünk, igaz kicsit nehezebb körülmények között. Nagyon jó hangulatban telt az első edzés, csütörtökön és pénteken már két-két tréninggel folytatjuk.

- Beszélve a játékosokkal mindenki betartotta a téli szünetre előírt edzéstervet. Milyen állapotban tértek vissza a szünetről ?

- Profi labdarúgók, az a penzum ami ki volt adva, pont annyira volt elég, hogy ilyen állapotban érkezzenek vissza. Az első edzés alapján egészen biztos, hogy mindenki betartotta, így nincs probléma. Ezt a hetet rávezető hétnek szánjuk, bízom abban, hogy a törökországi ideális körülmények között mindent maximálisan elvégezhetünk majd.

- Bár új játékos még nincs, a sérültek visszatérésével mégis bővült a keret.

- Igen, ez nagyon fontos volt. Egyedül Harsányi Zoltánnal van gond, aki elkezdte az edzést, de jelezte, hogy fájdalmai vannak, és ez idegesítő, hogy ennyi idő alatt nem gyógyult meg. Jelenleg minden posztra van két játékos, azaz nem kell kétségbe esnünk, bár volt 3-4 fiatal labdarúgó akit jeleztem a vezetésnek, hogy szívesen látnék, de nem biztos, hogy megszerezhetjük őket. Egy középcsatárra viszont nagy szükségünk van még, itt folynak a tárgyalások. Jó dolog, hogy a 99%-os keret elkezdte a munkát, és ez nagyon fontos, mert ugyanabban az erőállapotban lesznek a játékosok a rajtra, és maximálisan elvégezhetjük a tervezett munkát.  

Vissza