A Budaörs elleni találkozón egy beadás közben tartottak rá Kónya Márk lábára. A Szpari játékosának azonnal bedagadt a lába, nem is tudta folytatni a találkozót. 

- Tegnap voltam orvosi vizsgálatokon, és a legjobb híreket kaptam. Sem a röntgen sem pedig az ultrahang nem mutatott ki törést, szalagszakadást, a csonthártya gyulladt be a sérülés következtében. Mindent megteszek, hogy javuljon az állapotom, jégkabinba járok, jegelem, krémekkel kenem, hogy elmúljon a gyulladás. Egyelőre még duzzadt, de már sokat javult. Nagyon szeretnék a csapat rendelkezésére állni, tudom, hogy hátul nagy a gond, így mindent megteszek azért, hogy pályán lehessek. Eredetileg ugyan nem védő vagyok, de ott igyekszem maximumot nyújtani, ahol számítanak rám. Ha hátul, akkor ott, a lényeg hogy játszhassak, és nyerjünk a hétvégén - mondta Kónya Márk.

A középpályás legutóbb a jobb oldalon játszott védőként, és ha felépül, ismét itt szerepelhet, mivel Szokol Zsolt oldalszalag sérülése miatt még biztosan nem léphet pályára vasárnap.

- Gyógytornán és erősítő edzéseken veszek részt. A Soroksár elleni meccs után egy szünet következik, remélem utána már teljesen rendben leszek - mondta Szokol Zsolt. 

Rubus Tamás mellkassérülése sem gyógyult meg, zúzódása van, így Dvorschák Gábor illetve Máté Péter mellett ő sem játszhat - azaz a védelem ezúttal is erősen hiányos. Jó hír viszont, hogy eltiltott nincs, azaz lapok miatt senki nem hiányzik majd. 

Vissza