Elszabadultak az indultak a szerdai ETO FC Győr – Nyíregyháza Spartacus mérkőzés hajrájában. A 76. percben Makra Zsolt és Purguly Árpád asszisztensedzők szólalkoztak össze, a játékvezető pedig mindkettejüknek piros lapot adott. A 94. percben aztán Gulyás Máté kaszálta el Szimcso Viktort, amiért kiállította a játékvezető.

A győri játékos komolyan megsérült, a Szpari védője még aznap este telefonon elnézést kért tőle. A lefújás után aztán a győriek kapusedzője Sebők Zsolt és a Spartacus vezetőedzője, Zoran Spisljak is piros lapot kapott.

- Ezek a jelenetek nem a futballpályára valók, ebben egyetértettünk az ETO ügyvezetőjével, akivel ma megbeszéltük a történteket. A két klub között eddig jó volt a kapcsolat, és szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna. Mind a játékosokat, mind a vezetőket érik provokáló megjegyzések a találkozókon, de ezekre nem szabad így reagálni. Várjuk a szövetség döntését a kiállítások ügyében, és egyúttal belső vizsgálatot is indítunk a történtek miatt – mondta Kozák Attila ügyvezető.

Vissza