Sok találgatás jelent ment a napokban azzal kapcsolatban, milyen szakmai stábbal vág neki a 2018/2019-es idénynek a Nyíregyháza Spartacus. Nos a klub vezetése ma mindenben megállapodott Bozsik Józseffel, így a következő idényben ő lesz a csapat vezetőedzője.

- Megtisztelő a feladat, igyekszem mind a Spartacust, mind az akadémiát méltón képviselni. Egyúttal szeretnénk bizonyítani a magyar edzői társadalomnak is, hogy ilyen fiatalon is lehet jó eredményeket elérni – mondta Bozsik József.

Az is eldőlt, hogy a vezetőedző munkáját asszisztensedzőként a korábbi Szpari játékos Lengyel Roland, kapusedzőként a szintén nyíregyházi Tuska János, erőnléti edzőként Darabos Balázs segíti. Ezzel az ország egyik legfiatalabb edzői stábja lesz a nyíregyházi, a legidősebb Lengyel Roland a napokban volt negyven éves. A stáb az elmúlt hónapokban dolgozott már együtt a Talent csapatnál, mely a legtehetségesebb utánpótlás játékosokból áll, és a tervek szerint a felnőttek mellett heti rendszerességgel továbbra is tartanak edzéseket a fiataloknak is, akik így végig szem előtt lesznek, és könnyebben az első csapathoz kerülhetnek. A klub vezetése bízik abban, hogy a fiatal stáb új lendületet ad majd a Nyíregyháza Spartacusnak a következő idényben.     

Vissza