Csütörtökön még kegyes volt az időjárás, így Örökösföldön, végre valódi füvön tréningezhetett a csapat. Előbb együtt, majd több csoportban, külön dolgoztak a keret tagjai.  Végre eltiltott sincs, így lapok miatt senkinek nem kell kihagynia a hétvégi bajnokit. 

- A Kazincbarcika ellen az elmúlt időszakban kicsit sikeresebb vagyunk, de mindig nehéz mérkőzést vívunk. A pontok sajnos nem úgy jöttek ahogy terveztük, a játék képével - az Ajka meccs kivételével - nem volt probléma, mindig arra törekszünk, hogy sok helyzetet dolgozzunk ki, és meg is voltak a lehetőségeink. Izgalmas mérkőzések vannak a hátunk mögött, és fontos a jövőben, hogy az első perctől kezdve maximálisan koncentráljunk. Meg kell nyerni a párharcokat, határozottnak kell lennünk, és akkor győzni fogunk. El kell kezdenünk gyűjteni a pontokat - mondta Lengyel Roland vezetőedző. 

Pénteken a csapadék miatt ismét műfűre kényszerült a csapat. A vasárnapi Nyíregyháza Spartacus - Kazincbarcika találkozó 14.30-kor kezdődik a Városi Stadionban. 

Vissza