Pénteken délelőtt összetett edzés várt a Szpari játékosaira. Erősítő tréning után a taktikai elemek gyakorlása következett, a mért adatok alapján fizikálisan nagyon jó állapotban vannak a labdarúgók. Az elmúlt két meccsen több helyzetet is kidolgozott a csapat, de azok rendre kimaradtak. Mindenki abban bízik, Siófokon fordul a kocka. 

- Egy szervezett csapat lesz az ellenfelünk, mely ellen nem könnyű játszani, de pontokkal akarunk hazatérni. Ehhez viszont gólt, gólokat kell lőni - mondta Feczkó Tamás vezetőedző, aki továbbra sem ülhet ott a padon három meccses eltiltása miatt. 

A keret tagjait Paku Roland is meglátogatta, a társak és a stábtagok is örömmel fogadták a középpályást, aki egyelőre még csak bottal mozoghat. Látva a többiek edzését Darabos Balázs erőnléti edzőtől azt kérdezte: " Én mikor csatlakozhatok?" Nos egyelőre még várnia kell, a térdműtét után fél év a felépülés.  

- Rendben halad a rehabilitációm, igyekszem minden feladatot végrehajtani. Nem könnyű kintről nézni a társakat, de legalább már a meccsekre majd kimehetek - mondta Paku Roland. 

A hétvégi ellenfél siófokiak kerete tegnap változott, hét év után távozott Elek Bence, annak ellenére, hogy az új idényben mindkét bajnokin kezdőként lépett pályára. A 30 éves támadó a III. Kerületnél folytatja a pályafutását. 

A Siófok - Nyíregyháza Spartacus mérkőzés vasárnap 19.00-kor kezdődik, és a hazaiaktól kapott információ szerint stream közvetítés nem lesz.  A vendégjegyek 1600 Ft-ba kerülnek, a diák-nyugdíjas 800 Ft, 14 év alatt és 70 év felett ingyenes a belépés.    

Vissza