Nyíregyháza Spartacus - Nyírbátor 2-0 (1-0)

Örökösföld 

Nyíregyháza: Hermány - Kónya, Máté, Farkas, Papp, Kesztyűs (Szegedi 65.p), Horváth(Bíró 62.p), Gajdos, Gréczi(Csernák 65.p), Sinanovic, Bajzát (Szokol a szünetben)

vezetőedző: Lucsánszky Tamás 

Nyírbátor: Vasas (Tóth a szünetben) - Szabó (Vámos 60.p), Tóth(Benkő 60.p), Fekete, Bagi, Terdik(Kinczel 60.p), Reznek, Mankó (Nagy a szünetben), Pálinkás, Boros(Bernáth 60.p), Hornyák (Roszel 60.p)

vezetőedző: Ambrusz Árpád

Mindkét csapat lendületesen kezdett, és voltak lehetőségek. A Szpari részéről Gajdos próbálkozott egy lövéssel, majd Gréczi vállalta el távolról. A 27. percben egy lerántás után büntetőt kaptak a vendégek. Hornyák végezte el a 11-est, de Hermány bravúrral védett. Három perccel később Kesztyűs szerzett labdát és buktatták a 16-oson belül, 11-es. A büntetőt Gajdos Zsolt értékesítette, 1-0. A vezetés után támadásban maradt a Spartacus, Gajdos lőtt kapásból, majd Bajzát labdája ment mellé. Az első félidőben több gól nem esett, a Nyíregyháza vezet. 

Fordulás után az első nagy helyzet a Nyírbátor előtt alakult, Terdik lépett ki középen, Hermány Bence óriásit védett. Az 57. percben növelte előnyét a Nyíregyháza, Sinanovic Sinan egy csel után a bal oldalról szépen csavart a hosszú felső sarokba, 2-0. Reznek szépíthetett volna, de lövését fogta Hermány. A 65. percben Kesztyűs végzett el szabadrúgást, mellé csavart. A másik oldalon Kinczel kapott jó labdát, de sikerült tisztázni középen. Csernák szerezhetett volna gólt a 78. percben amikor középen lépett ki, de pontatlan volt a lövés. A hajrában egy szöglet után Gajdos lőtt közelről, de pont a kapust találta el. Az eredmény nem változott, a Szpari megnyerte a meccset. 

Vissza