Jól kezdte a mérkőzést a Szpari női csapata Kazincbarcikán, és kapuja elé szegezte a hazaiakat, amelynek meg is lett az eredménye. Egy formás bal oldali támadást követően Balogh Panna szánta el magát lövésre, a labda pedig a hosszú felső sarokban kötött ki. Tovább támadtak a mieink, azonban a szünetig már nem változott az eredmény. A második félidőben a hazaiak többet kockáztattak, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. A 61. percben egy pontrúgást követően Tirpák Zsanett egalizált. Ez követően mindkét csapat megnyerhette volna a mérkőzés, de a kapusok remekeltek, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Kazincbarcika-Nyíregyháza Spartacus FC 1:1 (0:1)

Nyíregyháza: Verdes Virág- Tóth Cintia, Paranai Enikő, Oláh Klaudia (Németh Kamilla), Csábi Bianka - Bakó Alina, Ranyhóczki Vanda - Tóth Panna (Varga Vivien), Novák Panna, Balogh Panna - Nagy Panna (Hrinkó Délia)

Vezetőedző: Benkő Balázs

Gólszerző: Balogh Panna

Benkő Balázs: - Nyílt, jó iramú mérkőzést játszottunk, a kultúráltan futballozó Kazincbarcika ellen. Mindkét csapat a maga javára fordíthatta volna a mérkőzést, de kimaradtak a helyzetek, ziccerek. Igazságosnak mondható a döntetlen. Egy mérkőzés van hátra az őszi szezonból, győzelemmel szeretnénk pihenőre térni.

Vissza