Ismét az örökösföldi műfüves pályán játszott edzőmérkőzést a Nyíregyháza Spartacus. A pálya széle több helyen jeges volt, így alaposan csúszkáltak a játékosok. A Kazincbarcika szerzett vezetést a 7. percben, amikor Engel ugyan lesről indult középen, de ellenféltől kapott labdával, és higgadtan értékesítette a ziccert, 0-1. Hét perc múlva ismét a borsodiak voltak eredményesek, ezúttal Bene fordult le védőjéről, és a kapuba lőtt, 0-2. A 17. percben szépített a Szpari, Sinanovic passzolt szépen Dragónerhez, aki kihasználta a helyzetet. Az első félidőben voltak ugyan még helyzetek, de újabb gól nem esett.

Fordulás után megint Bene lépett ki ezúttal a bal oldalon, és a kapuba ívelt, 1-3. Bár mezőnyfölényben játszott a Nyíregyháza, de az újabb hazai gólra a 82. percig kellett várni, ekkor Rudolf a 16-os sarkáról mesterien csavart a kapuba egy szabadrúgás után, 2-3. A 88. percben aztán az egyenlítő gól is megszületett, Ur beadását követően Szécsi kapásból lőtt pontosan, 3-3. A Szpari a harmadik edzőmeccsén egy győzelem és egy vereség után most döntetlent játszott. 

Nyíregyháza Spartacus - Kazincbarcika 3-3 ( 1-2)

Nyíregyháza 1. félidő: Megyeri - Ötvös, Ur, Máté, Farkas - Kónya, Tamási, Tisza - Sinanovic, Dragóner, Pálinkás 

2. félidő: Megyeri - Ur, Dvorschák, Rubus, Törtei - Kártik, Rudolf, Holdampf - Szécsi, Tisza, Rezes 

Véber György vezetőedző: Nehéz értékelni az értékelhetetlent. Az utolsó tíz perc kivételével nem sok pozitívumot láttam, ezért el kell beszélgetnem a játékosokkal, mert nem tetszett ez a hozzáállás. 

Vissza