A balmazújvárosi lányokat fogadta bajnoki mérkőzésen leány U19-es csapatunk. Jól is kezdődött a mérkőzés számunkra, rögtön magához ragadta a Szpari a kezdeményezést, aminek meg is lett az eredménye. Először Benedek Klaudia talált a kapuba, majd Bukta Bianka önzetlen passzát Hrinkó Délia váltotta gólra, így magabiztos 2-0-s vezetéssel vonultak a csapatok az öltözőbe. A második játékrészben agresszívabban léptek fel a vendégek, és sikerült is szépíteniük, majd egyenlítettek is. Viszont sikerült válaszolnunk a bekapott gólokra, ismét Hrinkó Délia szerzett vezetés csapatunknak, de sajnos nem volt vége a mérkőzésnek, a vendégeké volt az utolsó szó, Jakab Emília duplázott, kialakítva a 3-3-s végeredményt.

Nyíregyháza Spartacus leány U19 - Balmazújváros leány U19 3-3 (2-0)

Nyíregyháza: Verdes V - Pekk P, Oláh K,(Németh K), Szondi L,(Szalontai P), Kornyitás P, Kocsis K, Bukta B, Hrinkó D, Benedek K,(Tóth V), László, Pitlik

Gól: Hrinkó Délia (2), Benedek Klaudia 1,

Edzők: Sándor Dávid, Nagy Panna

Sándor Dávid: - Ezt a mérkőzést az első félidőben le kellett volna zárnunk, a gólokon kívül többször is kapussal szemben álltunk, és kétszer is kapufát rúgtunk. A foci ma is bizonyította, ennyi helyzet nem maradhat büntetlenül, sajnos az ellenfélnek sikerült visszajönni a mérkőzésbe. Pozitívum, hogy ezek után is mi tudtunk vezetést szerezni és még 3-3-nál a 90. percben nekünk volt meccslabdánk, ez a csapat erejét mutatja. Sajnálom, hogy ez eredményben nem mutatkozott meg, de dolgozunk tovább!

Vissza