Emlékeznek meg a Foci VB második elődöntőjére? A horvátok a 109. percben lőttek gólt, Mandzukic - majd az egész horvát csapat - pedig feldöntötte a közelben álló fotóst. Utóbbi a kupac aljára került, ezzel együtt pedig az egész világ megismerte. Azóta tudjuk, hogy a fotósok élete bizony veszélyes. 

Nos a szerdai Békéscsaba elleni meccs előtt sokáig kérdéses volt, fotósunk ott lesz-e a találkozón. Éva rendíthetetlenül készíti a képeket -14 fokban és a nyári kánikulában egyaránt, a héten azonban komoly gerincfájdalommal küzdött, és a találkozó előtt 1-2 órával járni is alig bírt. A meccsre aztán ha nehezen is de kijött, és megörökítette a legfontosabb jeleneteket. A hajrában jártunk már amikor Dragóner Filip megindult a jobb oldalon, nyakában egy védővel. Aztán egyre csak közelítettek fotós kolléganőnkhöz, aki - miután arrébb ugrani ezúttal nem tudott - várta a "gyorsvonatot" Filip személyében.

A Szpari támadója jött is menetrend szerint, és az ütközés hatására Éva a földre került, és csak nehezen tudott talpra állni a fájdalomtól. Aztán eltelt pár perc, és azt vette észre, hogy egyre könnyebben mozog, a becsípődött derék pedig újra jól működik. Doktor Dragóner meggyógyította! Ha valakinek gerincproblémája van, a jövőben álljon csak Filip elé. Ha mer...

Vissza