A legjobb négy közé jutás a tét. Soha nem játszhatott még a Szpari a MOL Magyar Kupában, vagy a sorozat elődéjében elődöntőt, most viszont ha legyőzi a Kecskemétet, történelmet írhat. 

- Nagy esély volt arra, hogy ebben a körben már NB-I-es csapatot kapunk, így nem lepődtünk meg a sorsolás kapcsán. Úgy gondolom, hogy mindenki ellen van esélyünk, és szeretnénk továbbjutni a Kecskeméttel szemben - mondta Dala Martin. 

31. alkalommal találkozunk a Kecskeméttel, és eddig 12 alkalommal győzött a Szpari, nyolcszor pedig a KTE. 10 mérkőzés végződött döntetlennel, ami ezúttal biztosan nem lesz, mivel hosszabbításban, vagy büntetőkkel el kell dönteni a találkozót. 

- Örülök, hogy a Kecskemét ellen játszhatunk a MOL Magyar Kupában, nagyon várom a mérkőzést. Tudom, hogy a szurkolók közül sokan abban bíztak, hogy
a Ferencváros, vagy a Diósgyőr ellen játszhatunk, ha nyerünk a Kecskemét ellen, akkor a következő fordulóban ez is megtörténhet. Tudom, hogy sporttörténelmet írhatunk
ha a négy közé kerülünk, és szeretnénk nagyot alkotni a kupában is a bajnokság mellett - mondta Nagy Barnabás. 

A csütörtöki mérkőzésre ingyenes szurkolói busz indul 19.15-kor a Városi Stadiontól. A mérkőzés 20.45-kor kezdődik Balmazújvárosban, és az M4 Sport élőben közvetíti. 

 

Vissza